Mysterieus nieuwjaarsconcert

Het jaarlijkse traditie is het nieuwjaarsconcert. Deze keer was het weer een bijzonder evenement dat plaatsvond in de aula van Aeres (voorheen Groenhorst College) in Almere Poort. Thema: “A Magical Mystery Dream”.

Mysterieuze dromen werden gedeeld met het publiek door middel van een soort hoorspel; een combinatie van woord en muziek. De muziek werd gespeeld door de drie orkesten van de muziekvereniging St Hubertus, te weten het opleidingsorkest, het harmonie orkest en Bertus Big Band. De woorden werden voorgedragen door diverse acteurs. Zij brachten het publiek van de ene droom naar de andere, van sprookje naar auto’s en Broadway.

Afsluitend klonk het bekende Abba nummer Happy New Year gespeeld door de drie orkesten samen.

Al met al een geslaagd concert en een geweldige start van een muziekaal jaar.